Mateřská škola, Bylany, okres Chrudim
+420 774 447 117

Jídelní lístek

CO BUDEME MÍT DOBRÉHO  

Od 10.11. do 14.11.2025

 

Pondělí:   

SVAČINA: rohlík, medové máslo, ovocná mísa, kakao (A:1a,6,7)  

OBĚD: polévka bramborová, bretaňské fazole, celozrnná bageta, lipový čaj s levandulí (A:1a,1b,9)

SVAČINA: zapečený toust se sýrem, zelenina, mléko (A:1a,7)

 

Úterý:         

SVAČINA: Ašan bageta, rozhuda, zeleninová mísa, mléko (A:1a,1b,7)

OBĚD: polévka drožďová, vepřové na žampionech, vícezrnný knedlík, čaj (A:1a,3,7,9)

SVAČINA: Sněhurčin pohár, čaj (A:7)

 

Středa:     

SVAČINA: loupák, jablko, čaj (A: 1,3,7)

OBĚD: polévka vločková, rybí prsty, brambor, čaj (A:1,4,9)

SVAČINA: chléb, mrkvová pomazánka, zelenina, mléko (A:1a,1b,7)

 

 

Čtvrtek:   

SVAČINA: houska obložená zeleninou, rakytníkový džus (A:1a,7)

OBĚD: polévka brokolicová, sněhový kuřecí závitek, bramborová kaše, ledový salát (A:1a,7)

SVAČINA: banán, mrkvový džus 

 

Pátek:      

SVAČINA: chléb, Rama, plátek vajíčka, ovocná mísa, vanilkové mléko (A:1a,1b,3,7)

OBĚD: polévka zeleninová s kuskusem, hovězí maso vařené, rajská omáčka, těstoviny, čaj

SVAČINA: Maty jogurt, ovoce, čaj (A:7)

Potraviny obsahují alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem pokrmů.

 

 

Náměty a recepty z bylanské školičky .pdfStáhnout
Halloween_recepty.docxStáhnout
Italský těstovinový nákyp.docxStáhnout
POŠÍROVANÝ RYBÍ FILET S.docxStáhnout
RECEPTURY POKRMU 1_2022.docxStáhnout
musaka.pdfStáhnout
Italská polévka_pomazánka z červené řepy.docxStáhnout
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace