Mateřská škola, Bylany, okres Chrudim
+420 774 447 117

Jídelní lístek

CO BUDEME MÍT DOBRÉHO                                                  

1. 12. 2023

Pátek:      

SVAČINA: chléb, máslo, plátek vajíčka, mléko (A:1a, 1b, 3, 7)

OBĚD: polévka pórková krémová, hovězí tokáň, rýže, čaj (A:1a )

SVAČINA: jogurt, ovoce, čaj (A:7)

Potraviny obsahují alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem pokrmů.

 

Od 4.12. do 8.12.2023

 

Pondělí:

SVAČINA: rohlík, máslo, plátkový sýr, ovocná mísa, meruňkové mléko (A:1a, 7)

OBĚD: polévka kmínová s houskou, rybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše, zeleninová obloha, džus (A:1a, 4, 7, 9)

SVAČINA: chléb, tvarohová pomazánka s rajčaty, zelenina, mléko (A:1a, 1b, 7)

 

Úterý:           

SVAČINA: pekelné brambory, kečup, zelenina, čaj

OBĚD: polévka andělská (koprová), čertí ocásky (boloňské špagety), nebeský džus (A:1a)

SVAČINA: mikulášský pohár (jogurt, banán, jablko) (A:7)

 

Středa:     

SVAČINA: chléb, Lučina, ovocná mísa, kakao (A:1a, 1b, 6, 7)

OBĚD: polévka zeleninová s barevnými písmenky, hovězí roštěná znojemská, špaldový knedlík, čaj (A:1a, 3, 7, 9)

SVAČINA: chléb, mrkvová pomazánka, zelenina, mléko (A: 1a, 1b, 7)

 

Čtvrtek:  

SVAČINA: houska, šunková pěna, zeleninová mísa, malinové mléko (A: 1a,7)

OBĚD: polévka rajská s těstovinou, čočka po Brněnsku, bagetka (A:1a, 7)   

SVAČINA: obilné polštářky, ovoce, mléko (A:1a, 6, 7)

 

Pátek:      

SVAČINA: perník, ovocná mísa, kakao (A:1a, 3, 6, 7)

OBĚD: polévka hrstková, vepřové na rajčatech, brambor, čaj (A:1a)

SVAČINA: Smetánek vanilkový, ovoce, čaj (A: 7)

Potraviny obsahují alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem pokrmů.

 

Náměty a recepty z bylanské školičky .pdfStáhnout
Halloween_recepty.docxStáhnout
Italský těstovinový nákyp.docxStáhnout
POŠÍROVANÝ RYBÍ FILET S.docxStáhnout
RECEPTURY POKRMU 1_2022.docxStáhnout
musaka.pdfStáhnout
Italská polévka_pomazánka z červené řepy.docxStáhnout
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace